Kansan Raamattuseuran riparit


riparikuva

Ikimuistoisia hetkiä Vivamossa

Kansan Raamattuseuran rippikoululeirit ovat käsite. Vuosikymmenien aikana tuhannet nuoret ovat saaneet ripareilla uuden suunnan elämäänsä. Jokaisen leirin päätteeksi nuorten huulilta nousee sama huokaus: tämä oli elämäni paras ripari! 

Rippikoulu on mahdollisuus pohtia oman elämän valintoja, arvoja ja tapahtumia. Rippikoulu on paikka, jossa voidaan turvallisessa ilmapiirissä yhdessä miettiä, millä sijalla Jumala on elämässäni.  Ripareita järjestetään kesällä 2017 Vivamossa, Lohjalla.

Hinta ja kesto

Leirin hinta on kesällä 2018 445€. Hinta sisältää majoituksen, ruuat, oppimateriaalin sekä oppikirjan. Laskutus tapahtunee kolmessa erässä jakautuen syksylle 2017 ja keväälle 2018. Opetus rippikoulussamme tapahtuu suomen kielellä. Tarvittaessa (perheen taloudellinen tilanne yms) leirimaksuun voi hakea avustusta Mikko Ala-Kantin rahastosta. 

Leirit kestävät 11 päivää, yleensä keskiviikosta lauantaihin. Leiri päättyy lauantaina konfirmaatioon.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen rippikouluihimme alkaa edellisen vuoden toukokuussa.
Kesän 2018 ripareille ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella.

Ilmoittautumiseen liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä loma- ja kurssikeskuksiin:

Vivamo 0207681760 tai  vivamo@sana.fi


Ryhmän koko ja leirin työntekijät

Leireille mahtuu 50 leiriläistä, jotka jaetaan kahteen opetusryhmään.

Isosia leireillämme on leiriläisten määrästä riippuen kymmenen molemmin puolin.

Leirin opettajina toimivat Kansan Raamattuseuran työntekijät. Jokaisella leirillä on vähintään kaksi teologia sekä muita työntekijöitä. Pyrimme sijoittamaan jokaiselle leirille jonkun nuorisotiimin jäsenen, joka toimii tällöin myös turvallisuusvastaavana.

Lisäksi jokaisella Vivamon leirillä työskentelee emäntä ja isäntä, jotka ovat täysi-ikäisiä ja vastuullisia Vivamon kesätyöntekijöitä. Emäntä ja isäntä vastaavat monista leirin käytännön asioista, valvovat leiriläisten yörauhaa ja ovat osa leirin työntekijäporukkaa.


Pidätämme oikeudet muutoksiin. Muutoksista ilmoitamme näillä sivuilla.

Leirien käytännön asioissa voit ottaa yhteyttä KRS:n nuorisotyön johtajaan Leevi Heloon leevi.helo(at)sana.fi.


Lähdin Vivamoon riparille kaverin vinkistä, enkä ole katunut hetkeäkään. Leiri oli huippukokemus ja tulen varmasti muistelemaan sitä aina! Leirillä sain olla oma itseni ja ohjelma oli tosi hauskaa. Opin uutta itsestäni ja uskostani. Vivamon ripari kannattaa kokea itse! -Isa


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä