15.9.2016Teksti Kaj Aalto

Hillsong-bändistä elokuva

Odotettu elokuva kautta maailman tunnetusta ylistysbändi Hillsong Unitedista ilmestyy 16. syyskuuta. Ensimmäinen traileri on levityksessä ja se lupaa katsojille ”teatterimaisen ylistyskokemuksen”.

k-37-2016-22-Ajassa Hillsong_55

Australiassa perustettu helluntaiseurakunta Hillsong on tunnettu ylistysmusiikistaan, jota elokuvamainoksen mukaan joka sunnuntai laulaa 50 miljoonaa ihmistä ympäri maailman. Hillsong United -yhtyeen syntymästä ja noususta maailmanmaineeseen kertova elokuva on Michael John Warrenin ohjaama.

Warren sanoo, ettei hän ole mitenkään uskonnollinen henkilö.

– En usko samoihin asioihin kuin he, mutta olen vuoden heitä seuratessani oppinut heiltä paljon ja uskon olevani nyt parempi ihminen, Warren kertoo.

Hillsong – let hope rise edustaa tuottajien mukaan uutta elokuvagenreä, ylistyselokuvaa.

Elokuvan piti tulla jo viime vuonna, mutta jotain meni solmuun jakeluyhtiön kanssa. Nyt elokuvaa on editoitu ja yleisö pääsee nauttimaan dokumentista, jossa ylistysmusiikilla on pääosa.

– Se, että meistä on tehty elokuva, on mykistävää ja vie nöyrälle paikalla, yhtyeen keulahahmo Joel Houston sanoo USA Today -lehdessä.

– Mahtavaa, että elokuvantekijät ovat tehneet enemmän kuin konserttitaltioinnin. Elokuva kutsuu ihmiset kautta maailman seurakuntamme sydämeen.


 

 

 


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä