20.8.2015Teksti Freija Özcan

Jumalan trumpetti?

Republikaanien presidenttiehdokkaaksi pyrkivä miljardööri Donald Trump on saanut kampanjalleen yllättäen profeetallista tukea. Floridalaisen pastori Jeremiah Johnsonin mukaan Jumala tulee käyttämään Trumpia ”trumpettinaan amerikkalaisten keskellä”.

k-34-2015-30-Ajassa TrumpBehold the Man -järjestön pastori Johnson kertoo Pyhän Hengen puhuneen hänelle siitä, miten Trumpista löytyy ominaisuuksia, joita kristityistä on nykyään vaikea löytää.

– Hän ei pelkää ihmisiä eikä jätä puuttumatta petoksiin ja valheisiin, Johnson kertoo Pyhän Hengen sanoneen.

Meillä Diili-ohjelmasta parhaiten tunnettu Donald Trump on viime kuukausina herättänyt huomiota rasistisilla ja naisia halventavilla lausunnoillaan.

Kirkkokunnaltaan presbyteeri Trump vetoaa kuitenkin amerikkalaisiin äänestäjiin perinteisin keinoin.

– Uskokaa minua, jos lähden ehdokkaaksi ja voitan, minusta tulee mahtavin kristittyjen edustaja, mitä heillä on ollut pitkiin aikoihin, Trump uhosi CBN:n haastattelussa ennen ehdokkaaksi ryhtymistään.

Trump on myös maininnut Raamatun suosikkikirjakseen. Jo muutama vuosi sitten hän kertoi keräilevänsä Raamattuja. Fanit lähettelevät niitä hänelle ja hän säilyttää niitä ”kivassa paikassa” tai antaa niitä eteenpäin.

– En missään nimessä heitä pois tai käsittele huonosti Raamattua, Trump on kommentoinut.


 


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä