4.5.2016Teksti Freija ÖzcanKuva Ron Batzdorff

Nyt äiti elokuviin

k-18-2016-22-Ajassa Mothers day
Julia Roberts ja Jennifer Aniston ovat äitienpäiväelokuvan vanhempaa ja kypsempää naiskaartia.


Elokuvien katsomiseen syntyy juhlatraditioita. Jouluelokuvien klassikko alkaa olla Love Actually, Uutenavuotena katsotaan New Year’s Day, Ystävänpäivänä Valentine’s Day. Nyt näiden romanttisten komedioiden joukkoon saadaan äitienpäiväksi tietenkin Mother’s Day.

Ideanahan näissä kaikissa on koota yhteen joukko nimekkäitä näyttelijöitä, joiden roolihenkilöiden elämät kohtaavat ja sotkeutuvat toisiinsa ihanasti juhlan lähestyessä. He löytävät itsestään uutta, elämän suunta kääntyy, löytyy yllättävä rakkaus ja lopussa ollaan onnellisia.

Mother’s Day tuo yhteen erilaisia äitejä ja yhden leskeksi jääneen isän (Jason Sudekis). Sandy (Jennifer Aniston) yrittää sopeutua lastensa nuoreen äitipuoleen. Uralleen omistautunut tv-juontaja Miranda (Julia Roberts) joutuu kohtaamaan unohdetun menneisyytensä. Jesse (Kate Hudson) saa yllättäen kylään umpisuvaitsemattomat vanhempansa, jotka eivät tiedä, että hän on naimisissa intialaistaustaisen miehen kanssa ja heillä on lapsikin.

Jennifer Aniston ja Julia Roberts kannattelevat karismallaan hömpsäkkää tarinaa, joka on aivan mainio rentoutushetki äidille äitienpäivän kunniaksi.Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä