12.6.2014Teksti Freija ÖzcanAstrid Stawiarza

Rakkauden asiamies

k-24-2014-22-Ajassa John Legend
John Legend avioitui keväällä supermalli Chrissy Teigenin kanssa.

”Koska kaikki minussa rakastaa kaikkea sinussa. Rakastan kurvejasi ja särmiäsi, kaikkia täydellisiä epätäydellisyyksiäsi”, John Legend laulaa radiossa taas, englanniksi tietenkin. Viime vuonna julkaistu ihanan romanttinen single All of Me on jäänyt jo mieleen.

Rakkaudesta John Legend puhui myös äskettäin vanhan opinahjonsa Pennsylvanian yliopiston valmistujaisjuhlassa.

– Avain menestykseen, avain onneen on siinä, että avaat mielesi ja sydämesi rakastamaan. Käytät aikasi siihen, että teet asioita, joita rakastat, niiden ihmisten kanssa, joita rakastat.

Legend kertoi oppineensa rakkautta lapsena vanhemmiltaan, jotka opettivat häntä kotikoulussa kehittämään luonnettaan ja elämään hyvää elämää. Opettaja-äiti ja kansalliskaartissa palvellut isä olivat kristittyjä, jotka omistautuivat toimimaan omassa seurakunnassaan. He auttoivat kodittomia ja ottivat kasvattilapsia, vaikka perhe ei ollut varakas.

Kun Legendin vanhemmat kuitenkin lopulta erosivat, poika joutui opettelemaan rakkauden uudelleen kovetettuaan ensin itsensä. Musiikillinen luomistyö Kanye Westin kanssa oli ilmeisen parantavaa.

Legend ei nykyään pidä itseään kovin uskovaisena, mutta ei hän ole agnostikkokaan.

– Yritän kuitenkin päästä takaisin kosketuksiin niiden hyvien asioiden kanssa, joita oli siinä uskossa, johon minä kasvoin. En ole koskaan kadottanut tietoisuutta moraalisesta kompassistani. En ole koskaan kadottanut tietoisuutta siitä, että maailma on suurempi kuin minä ja että elämään kuuluu paljon muutakin kuin minä yksilönä, että on paljonkin muuta, Legend sanoo BigThinkille antamassaan video haastattelussa.


 Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä