1.3.2018Teksti Anu HeikkinenKuva Istockphoto

Vihille Vivamossa

ajassa-Vivamossa Vihkiminen

Houkutteleeko ajatus siitä, että vihkisormuksiin voisi kaivertaa ajankohdaksi 18.8.2018? Tuona lauantaipäivänä kello 18 alkaen on mahdollisuus lausua ”tahdon” ainutlaatuisessa ympäristössä, Vivamon loma- ja kurssikeskuksessa Lohjalla.

Hääilta & -yö -tapahtumassa vihitään pareja vuorollaan viidessä eri paikassa Vivamon alueella. Paikaksi voi valita kauniin Särkyneen sydämen kirkon, jykevän Pyhän Birgitan kivikappelin, kotoisen Pyhän lapsen kirkon, tunnelmallisen Hiljaisuuden puutarhan tai Rantapuiston järven rannalla.

Ikimuistoisten häiden järjestämisestä on tehty vaivatonta, sillä Vivamo ja Lohjan seurakunta hoitavat kaikki järjestelyt, musiikin, koristelut ja tarjoilut. Vihkiparin tarvitsee vain suorittaa avioliiton esteiden tutkinta ajoissa kotiseurakunnassaan, tulla paikalle ja sanoa oikeassa kohdassa ”tahdon”.

Vihittäväksi voi ilmoittautua kaikkialta Suomesta. Tapahtumassa voi mennä naimisiin kuka tahansa täysi-ikäinen Suomen evankelisluterilaisen kirkon rippikoulun käynyt jäsen. Jos toinen vihittävistä kuuluu muuhun kristilliseen kirkkokuntaan, ohjeet voi kysyä kirkkoherranvirastosta. Vihkimisissä noudatetaan kirkkolakia.

Vieraiden määrää ei ole rajattu, vaan seurueen koko on neuvoteltavissa. Juhlateltassa tarjottavat hääkahvit maksavat 18 euroa ja ravintolan hääbuffet 30 euroa henkilöltä. Molempiin kuuluu alkumalja.

Tapahtumaan voi ilmoittautua 3. elokuuta mennessä arkisin kello 13–16, vivamo@sana.fi tai 0207 681 760. Lisätietoa saa osoitteesta www.kansanraamattuseura.fi kohdasta Loma- ja kurssikeskukset, Vivamo otsikon Hääilta & -yö alta.Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä