2.8.2018Sanat Erja Taura-JokinenKuva Istockphoto

Kuuden sekunnin suukot sulostuttavat arkea

k-31-2018-08-elämäntaito_arkirakkaus_pääkuva

Antti ja Anna-Kaisa Leino löysivät arkirakkauden kipeiden kokemusten jälkeen. Nyt viiden lapsen vanhemmat suosivat myönteisiä sanoja, pieniä palveluksia, yhteisiä lenkkejä ja rukouksia.

Antti ja Anna-Kaisa Leino avioituivat 13 vuotta sitten. Ensimmäiset kuukaudet olivat auvoista aikaa, vaikka nuoripari joutui elämään olosuhteiden pakosta eri osoitteissa. Anna-Kaisa opiskeli vielä Jyväskylässä, kun Antti keskittyi työhönsä Raumalla.

– Lähetimme toisillemme rakkaudellisia tekstareita. Joskus ihan kortteja ja kirjeitäkin. Erillään vietetyt päivät lisäsivät ikävää. Toisen tapaamista ja viikonloppua odotimme aina kiihkeästi, he muistelevat.

Oli hauskaa ja romanttista. Rakkaus peittosi riidat.

Heille siunaantui viisi lasta.

– Esikoisella korvatulehduskierre alkoi seitsemän kuukauden iässä, seuraavalla kaksi kuukautta aiemmin, kolmannella kolmen kuukauden vanhana. Neljännen korvat putkitettiin kahden kuukauden iässä. Mutta viides on sentään päästänyt meidät helpolla! Anna-Kaisa naurahtaa.

Lapsiperheen ruuhkavuosia kiristi omakotitaloprojekti.

Leinot ovat oppineet kantapään kautta, että parisuhteen hyvinvointi edellyttää. Lue heidän parisuhdevinkit Sanasta 31/2018.Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä