22.2.2018Teksti Janne VillaKuva Jani Laukkanen

Rakkaus keksii keinot auttaa

hursti

Hurstinapu on ollut viime kuukausina uutisissa avustustoiminnan taloudellisen vaarantumisen takia. Kansalaiset havahtuivat tukemaan hyvää työtä.

– Alkuvuodesta olisimme pystyneet pyörittämään toimintaa vain pari kuukautta. Minulla oli kuitenkin koko ajan luottamus Jumalaan, Heikki Hursti kommentoi.

Muusikot järjestivät Tavastialla tukikonsertin, joka tuotti yli 10 000 euroa. Kallion kirjava väki nuorista vanhoihin ja alueen yrittäjiin tukee Hursteja.

– Meitä jeesaavat myös ihmiset, joilla ei ole itsellään kristillistä intressiä. Koko ihmiskunnan elämän ja toiminnan lähde on Jumala, vaikka kaikki eivät sitä myönnäkään.

Leipäjono muistuttaa Hurstin mukaan siitä, etteivät kaikkien asiat ole Suomessa hyvin. Päättäjien pitäisi tehdä jotain näiden henkilöiden hyväksi. Vähäosaisten auttaminen on kaikkien ihmisten velvollisuus.

– Tarvitsemme oikeata ja rehellistä toisista ihmisistä välittämistä. Kristityillä on velvollisuus noudattaa sitä, mitä meille on Ison kirjan monissa kohdissa sanottu: rakastakaa toisianne ja jakakaa omastanne puutteenalaisille.

– Joku voi saada sydämelleen kutoa sukkia, toinen auttaa lapsia. Joku vie leipää asuntoloihin tai jakaa ruokaa. Meillä on niin monta tapaa toimia lähimmäisen hyväksi kuin on ihmisiäkin.

Lue koko juttu SanaPlussasta 8/2018.


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä