31.3.2016Teksti Hellevi PoutaKuva Sampo Korhonen

Ikäero on meille pelkkä numero

ikäonnumeropari

Luodut toisilleen. Miranna ja Jarkko Kujanpäällä on 22 vuoden ikäero. Miranna oli 15-vuotias, kun he alkoivat seurustella.
  – Onhan niitä ikäeroja Raamatussakin, Jarkko muistuttaa.

Aviopari Miranna ja Jarkko Kujanpää on tullut tv-katsojille tutuksi ohjelmista Kielletty rakkaus ja Voice of Finland. Kuvaruudusta ei ole välittynyt se, miten voimakkaasti kristillinen usko on heidän elämässään mukana.

Vuonna 2007 Miranna katseli televisiosta Talent-kilpailua, jossa Jarkko oli mukana. Kun Jarkko ilmestyi kuvaruutuun, Miranna sanoi ääneen, että tuossa on minun tuleva aviopuolisoni. Se tunne vain tuli ja oli ehdoton. Hän oli silloin alle 15-vuotias.

Miranna alkoi lähetellä Jarkolle viestejä, ja Jarkko vastasi niihin ystävällisesti niin kuin vastasi muidenkin ihailijoittensa viesteihin. Hänhän oli musiikkipiireissä jonkin verran tunnettu ja kuulu muun muassa Michael Jackson -imitoinneistaan.

Jossain vaiheessa viestittely vaihtui puhelinkeskusteluiksi, ja Jarkko huomasi, että heillä on Mirannan kanssa paljon yhteistä. Merkittävä yhteinen tekijä oli usko Jumalaan.

Lue koko rakkaustarina Sanasta 13/16.


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä