Carman: Anthems of a Champion

EMI

***

Carman

Carman, ristimänimeltään Carmelo Dominic Licciardello, on Yhdysvaltojen tunnetuimpia kristittyjä artisteja. 56-vuotias solisti on urallaan myynyt 10 miljoonaa levyä. Enkä ollut koskaan hänen tuotantoaan vielä kuullut, ennen kuin 

tutustuin tähän pränikkään kokoelmalevyyn.

Ameriikan meininkiä joka suhteessa. Miehen työstämä CCM-gospel (Contemporary Christian Music) on usein isosoundista ja suureellista. 

Monet 90-luvulla varmaankin uudenaikaisilta kuulostaneet soundiratkaisut ovat tänä päivänä jopa hieman hymyilyttäviä. Keskitiehenkisen poprockin seassa kuullaan elementtejä jazzista, soulista ja mahtipontisista soundtrackeista. Välillä Carman räppääkin. Kuorot ovat isoja ja balladit orkesterisovitettuja, praise-musan


Vaikka musiikin jenkkipauhu tällä kokoelmalla ei aina olisikaan kaikkein nautittavinta, on syytä arvostaa Carmanin vakaata sanomallista perusjulistusta. Hän on lisäksi varsin hyvä laulaja, hänen soundinsa italialaista syvyyttä kuuntelee mielellään.
 elementtejä on niin ikään paljon.

Tämän vuoden keväällä Carmanilla todettiin solusyöpä ja hänelle annettiin korkeintaan neljä vuotta elinaikaa. Toivottavasti mies saisi jatkaa työtään vielä pitkään.


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä