GFM: X

***

k-04-2015-26-levyt soudbite records

Eikös tämä ryhmä tunnettu aikaisemmin nimellä GodFM? Nimeä ei ole typistetty ”tavanomaisemmaksi” ainakaan siksi, että haluttaisiin lyödä läpi maallisilla markkinoilla. Radioasemalaiset tietävät, mihin suuntaan antenninsa osoittavat, ja antavat sen kuulua laulujensa sanoituksissa.  

GFM on pop-viisikko, jonka ulosanti on vetreän nuorta, tanssittavaa ja puhtoista. Heidän nimensä näkee usein nuorisotapahtumien artistilistoilla. Bändin liikkeelle laittava, suorastaan hyppyyttävä pop perustuu rytmeihin, temmokkaaseen ulosantiin ja imagoon.

Tähän soppaan sopiikin hyvin rappari Villen ulosanti. Yhtyeessä vaikuttaa myös perusvokalisti Remo. Riimit ja säkeet ovat hyvin balanssissa, herrat klaaraavat vokaaliosaston kiitettävän hyvin.  

Levyn tuotantopuoli välittyy hiven vaisuna kotistereoista. Myös sävellyksiin kaipaisin enemmän ideoita – nyt on menty monesti enemmän biitin kuin biisin ehdoilla.

Bändin elämänmyönteinen ilo-biletys olisi koettava elävänä. Yhtye onkin varmasti parhaimmillaan nuorisotapahtumissa. Levyn piristyspalana on balladi Tää hyvä on näin. Kappaleen pienimuotoisuus viehättää. GFM unplugged kiinnostaisi. 

 


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä