4.5.2016Teksti Kaj AaltoKuva Videokuva

Englannin kirkko evankelioi helluntaina

k-18-2016-07-Anglikaanien majakka
Englannin kirkko korostaa evankelioimiskampanjassaan rukouksen merkitystä. Kuva rukoilevista lapsista on kampanjan mainosvideolta.

Englannin kirkko panostaa näyttävästi evankelioimiseen helluntaiviikolla. Kansaa ei koota stadioneille amerikkalaisten evankelistojen voimin, vaan asialla ovat omat piispat ja papit, jotka herättelevät kansaa sanankuuloon kirkkoihin.

Vetoapua antavat tunnetut ylistysmusiikin esittäjät kuten Matt Redman ja Tim Hughes, jotka saavat nuoremman väenkin mukaansa. Kampanjan nettisivusto thykingdom.co.uk on tehty kirkkokansan innostamiseksi ja uskosta vieraantuneiden houkuttelemiseksi majakkatapahtumiin, joissa evankeliumi loistaa.

Teemana on Isä meidän -rukous. Sivustolla on missiotapahtumista tuttuja käytännön ohjeita, miten rukoilla ystävien puolesta ja kutsua heitä mukaan.

– Tänä helluntaina Yorkin arkkipiispa John Sentamu ja minä kehoitamme seurakuntia kaikkialla Englannissa rukoilemaan ”Tulkoon sinun valtakuntasi”, Canterburyn arkkipiispa Justin Welby kirjoittaa Facebook-sivuillaan.

– Rukoilkaamme, että Jeesuksen Kristuksen muuttava rakkaus virtaisi seurakunnistamme kaikkialle yhteiskuntaan, niin että yhä useammat ihmiset tulisivat vedetyiksi uskoon.

Lue uutinen kokonaisuudessaan Sanasta 18/2016!


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä