Uudistettu Erosta eteenpäin -kirja vertaisryhmille ja omaan erotyöskentelyyn.   Kirjasta voi olla apua myös, kun joku läheinen käy läpi omaa eroaan.
Hinta 15 €. Tilaa verkkokaupasta.

Erosta eteenpäin kansi

Erosta eteenpäin

Erosta eteenpäin -työssä haluamme rohkaista avio- tai avoeron kokeneita käymään asioitaan läpi yhdessä toisten kanssa, keskustellen ja rukoillen.

Eroryhmä kokoontuu 6-8 kertaa Kristillisen toipumistyön (Krito) säännöillä, perustana luottamuksellisuus, tasavertaisuus ja kuulluksi tuleminen. Ryhmässä ei mestaroida toisten elämää, anneta neuvoja tai kauhistella.

Kun uskaltautuu hahmottamaan ja sanoittamaan elämäänsä toisille ja vuorostaan kuuntelemaan toisia ryhmäläisiä, voi löytää oivalluksia, hyväksymistä ja uutta itseymmärrystä. Usein se, mikä on itselle kipein ja arin kohta, on jollekin toiselle tuttu kokemus.

Tunteiden työstämisellä voi vaikuttaa niin omaan hyvinvointiinsa kuin lähisuhteisiin kuten lapsiin, isovahempiin ja muihin sukulaisiin.

Ryhmätoiminnan lisäksi järjestämme alustus- ja keskusteluiltoja, viikonlopputapahtumia ja kesäleirejä. Niiden ohjelmassa on asiantuntijaluentoja, toiminnallisia harjoitteita ja ryhmäkeskusteluja. Jokainen saa jakaa elämästään sen verran kuin itse haluaa.

Olet tervetullut mukaan, olipa tilanteessasi kyse avio-, avo- tai seurustelusuhteen päättymisestä.


Tilattavissa seurakuntaan

Lauluja ja kokemuksia erosta eteenpäin

Edessäsi vielä elämää mennyttäkin tärkeämpää

  • Hanni Angelaho esitää lauluja, joita hän on säveltänyt eronsa aikana kirjoittamiinsa runoihin.
  • Aila Keskinen kertoo omasta matkastaan ja keinoistaan selviytyä erosta eteenpäin.
  • Kesto on noin 1,5 tuntia.


Erosta-eteenpain -työ-esite-2016 (pdf)


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä