Toimintaa lapsille

Kansan Raamattuseuran lastentoiminta tukee kotien kristillistä kasvatusta ja luo ikimuistoisia hetkiä yhdessäolon ja turvallisten elämysten parissa.

Oron lasten leiri pieni

Lastenleirit

Lastenleireillä puuhataan, musisoidaan ja tutustutaan uusiin ystäviin. Leirejä järjestetään Vivamossa. Ajankohtaiset tiedot löydät tapahtumakalenteristamme.

Isovanhempien ja lastenlastenleirien tiedot löytyvät Vivamo-opiston sivuilta.

Vivamon Lastenkylä

Keväällä 2012 avatussa Vivamon Lastenkylässä Lohjalla lapset ja aikuiset voivat viettää hyviä hetkiä yhdessä, kauniin luonnon keskellä. Katso tarkemmat tiedot ja aukioloajat Lastenkylän sivuilta!

Vivamon Raamattukylä

Vivamon Raamattukylä on Raamatun kertomusten esittämiseen erikoistunut teatteri. Raamatun ikiaikaiset kertomukset heräävät eloon draaman, musiikin, ja tanssin keinoin. Ohjelma sopii kaikenikäisille. Lue lisää Raamattukylän sivuilta!

Nukketeatteri Sananjalka

Nukketeatteri Sananjalan ohjelmistossa on useita esityksiä Raamatun kertomuksista tai lapsen elämää koskettavista asioista, kuten itsetunto, tunteet ja tärkeät ihmissuhteet. Sananjalka kiertää seurakuntien kutsusta eri puolilla maata.  Lue lisää Sananjalan sivuilta.Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä