SenioriFoorumin matkat


 SenioriFoorum -toiminnan puitteissa järjestetään mielenkiintoisia retkiä ja matkoja. Retket ovat kaikille avoimia.

Matkat Helsingistä syyskaudella 2018

Voit kysyä viimehetken peruutuspaikkoja puh. 0400 72 4646su 23.9.2018 Pitkän iän salaisuus-

Pirkko Lahden luento, Vivamo Lohja

Retki syksyiseen Vivamoon psykologi Pirkko Lahden luennolle.

 

Retken hinta 64,00 eur (matkat, luento ja lounas)

Lähtö Kiasmalta klo 11.00, paluu Kiasmalle klo 17.30.


to-pe 27.-28.9.2018 Mänttä, Ähtäri ja Tuuri


Tutustumme opastetun kierroksen aikana Mäntässä taidemuseo Göstan näyttelyihin kartanossa ja paviljongissa. Kuulemme Serlachiuksen teollisuussuvun vaiheista ja kartanon elämästä.

Ähtäri Zoo on Suomen vanhin luonnonmukainen eläinpuisto. Puistossa on noin 60 eri eläinlajia, uutuutena pandat. Majoitumme kylpylähotelli Mesikämmenessä.

Parhaat ostokset teemme Alavuden Tuurissa. Pienessä tuhannen asukkaan kylässä sijaitseva Kyläkauppa on myynniltään, valikoimaltaan ja pinta-alaltaan Suomen suurin tavaratalo. Kyläkauppaa ja sen ympärille kasvanutta lähes sadan yrityksen kauppakylää ja sen ainutlaatuista ja välitöntä tunnelmaa on mahdotonta kuvata sanoin.

Retken hinta 213,00 eur (matkat, opastus Gösta museossa, pääsylippu eläinpuistoon ja pandataloon, majoitus Mesikämmenessä 2 hh, 2xlounas)

Lähtö Kiasmalta 27.9.klo 8.00, paluu Kiasmalle 28.9. klo 22.00.


su 14.10.2018 Visavuori ja Onnen maa, Valkeakosken kaupunginteatteri

Visavuori on kuvanveistäjä Emil Wikströmin entinen taiteilijakoti ja ateljee. Visavuoren alueella on myös Emil Wikströmin tyttärenpojan pilapiirtäjä Kari Suomalaisen tuotantoa esittelevä Kari-paviljonki. Kari Suomalainen lahjoitti vuonna 1988 koko elämäntuotantonsa (yli 8 000 pilapiirrosta ja lisäksi maalauksia ja muita piirroksia) Visavuoren museosäätiölle.

Onnen maa - Tuhluripoika Tenho palaa kotiin, hikisestä Helsingistä maaseudun rauhaan – kärpästen surinaan ja separaattorien sykkeeseen. Helpotusta arkeen tuo levysoitin, kasa vinyylilevyjä ja tango!  Romantiikannälkää tyydyttää vielä kylään saapuva verevä tarkkailukarjakko...”

Retken hinta 95,00 eur (matkat, opastus ja lounas Visavuoressa, teatterilippu)

Lähtö Kiasmalta klo 8.15, paluu Kiasmalle klo 18.30.


to 25.10.2018 The Sound of Music, Lahden kaupunginteatteri

Broadway-musikaali The Sound of Music on iki-ihana musikaali elämänilosta, luottamuksen voittamisesta ja kyvystä rakastaa. Musikaali sisältää muun muassa tunnetut laulut: Kun vuorelle käyn, Mikä vois olla sen mukavampaa, Do-Re-Mi ja Edelweiss.

Retken hinta 97,00 eur (matkat, lounas, musikaalilippu)

Lähtö Kiasmalta klo 9.15, paluu Kiasmalle klo 18.00.


pe 9.11.2018 ”Kotkan poikii”, Sibeliustalo Lahti

Juha Vainio tunnetaan yhtenä hienoimmista suomalaisista tekstintekijöistä ja tänä vuonna tulee kuluneeksi 80 vuotta hänen syntymästään. Hannu Lehtonen ja Mari Palo tulkitsevat konsertissa Vainion tunnetuimpia tekstejä, kuten  Minne tuuli kuljettaa, Albatrossi ja Mun sydämeni tänne jää.

Retken hinta 89,00 eur (matkat, lounas, ja konserttilippu)

Lähtö Kiasmalta klo 9.45, paluu Kiasmalle klo 17.00.


to 29.11.2018 Kahvi mustana, Hämeenlinnan teatteri

Kahvi mustana edustaa täydellisesti Agatha Christien nerokasta tapaa kutoa salapoliisitarinasta monisäikeinen ja yllätyksellinen verkko, joka on täynnä oikeita ja vääriä vihjeitä sekä erilaisia tulkintoja tilanteesta. Ne kuuluisat "pienet harmaat aivosolut", niin näyttämöllä kuin katsomossakin, joutuvat koetteelle.

Hercule Poirotin roolissa vierailee rakastettu Hannu Huuska. Hänen uskollisen apulaisensa Hastingsin roolissa nähdään Ilkka Heiskanen.

Retken hinta 99,00 eur (matkat, lounas, teatterilippu)

Lähtö Kiasmalta klo 10.30, paluu Kiasmalle klo 18.15.


su 9.12.2018 New York Voices, Christmas Special, Musiikkitalo Hki

New York Voices johdattaa meidät joulun tunnelmaan. Maailmankuulu Grammy-palkittu lauluyhtye, vierailee 30-vuotis - juhlavuotenaan Musiikkitalossa. He yhdistelevät sulavasti luovissa, omaperäisissä teoksissaan jazzlaulua klassisiin sekä R &B- ja pop- vaikutteisiin. Tilaisuuden juontaa Mikko Leppilampi

Retken hinta 95,00 eur (konserttilippu, väliaikakahvit)

Tapaaminen Musiikkitalon aulassa klo 14.15


pe 14.12.2018 Jouluinen Porvoo

Tutustumme Porvoon Taidetehtaan joulumarkkinoihin, jonka jälkeen nautimme lounaan vanhassa kaupungissa. Opas liittyy seuraamme ja teemme kiertoajelun ja lyhyen kävelyn oppaan johdolla, ostosaikaa vaikkapa Brunbergin myymälässä. Iltapäiväkahvien jälkeen alkaa kotimatka.

Retken hinta 77,00 eur (matkat, Taidetehtaan joulumyyjäiset, lounas, opastettu kiertoajelu, iltapäiväkahvit)

Lähtö Kiasmalta klo 9.00, paluu Kiasmalle klo 16.30.

 


 

Tulossa v. 2019


to-pe 18.-19.7.2019 MILANON LA SCALAN juhlakonsertti

Legendaarinen Milanon La Scala saapuu vierailemaan Savonlinnan Oopperajuhlille!
Juhlakonsertti tarjoaa parhaita paloja oopperoista, joita olemme aina halunneet katsoa alusta loppuun – onhan maailma täynnä unohdettuja mestariteoksia, joissa on yksi kuolematon aaria tai duetto.

Konsertissa esiintyy Teatro alla Scalan kuoro ja orkesteri solisteina  mm. Sonya Yoncheva, Giorgio Berrugi, Leo Nucci, Ferruccio Furlanetto.tampreen-teatteri-naytoksen-paakuva

to 31.10.2019 Notre Damen kellonsoittaja, Tampereen Teatteri

Suurmusikaali Notre Damen kellonsoittaja perustuu Victor Hugon romaaniin ja rakastetun Disney-animaatioelokuvan lauluihin. Musiikin on säveltänyt Alan Menken, laulujen sanat on kirjoittanut Stephen Schwartz ja käsikirjoituksen on tehnyt Peter Parnell. Suomennoksesta vastaa Mikko Koivusalo.

Musikaalituotannon ohjaa Georg Malvius, musikaalimaestro Tampereen Teatterin aiempien menestysmusikaalien Cats, Sugar – Piukat paikat ja Les Misérables takaa. Lavastuksesta vastaa teatterin oma lavastaja Marjatta Kuivasto, kapellimestarina vierailee Martin Segerstråle ja koreografina Adrienne Åbjörn.

 
Ilmoittautumiset Helsingin SenioriFoorumin matkoille:

tiistaisin ja torstaisin klo 15-18  puh. 0400 72 4646 / Tellervo Lankinen
tai sähköpostitse seniorifoorum.helsinki@sana.fi
tai SenioriFoorumin kokoontumisissa Agricolan kirkon kryptassa.

Tiedusteluihin vastaa myös rovasti Ensio Klemi, puh. 050 301 6941.

Olet lämpimästi tervetullut näille retkille!

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Matkanjärjestäjänä toimii Karas-Sana Oy / SenioriFoorum 


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä